nedeľa 9. decembra 2012

Pri západe slnka 16

prepáčte, že som tak zamrzla, ale v piatok som išla spať do školy, takže som nemala prístup na net a ochorela som tam....v sobotu som bola, akoby ma prešiel parný stroj, nezmohla som sa nanič, preto hádžem článok až dnes :) dúfam, že sa búde páčiť :) Bajuš :)



Karin sa zovieral žalúdok každým dňom viac a viac. Dnes bol ten deň. Mark mal priviesť Harryho späť na farmu. Po toľkom čase ho zase uvidí. V podstate to boli len 2 týždne, ale pre ňu to boli akoby 2 mesiace. Nevedela sa ho dočkať. Už tri hodiny stepovala na terase a pozerala sa, či už nejdú. Luk sa jej za to smial.

 Vedel, že Harry je ten, ktorý pohol ľady v Karin. A práve toho sa obával. Slávna, namyslená hviezdička. Bál sa, že príde, zbalí si svoje veci,odíde a Karin tu nechá. Bál sa, že by jej ublížil, ale zistil, že Harry taký nie je. Už nie. Zakaždým, keď ho prišiel pozrieť nadvihol sa na posteli a díval sa na dvere, či príde aj ona. A keď videl, že neprišla bol sklamaný. Vypytoval sa ho, ako sa Karin má, či je v poriadku, čo robí.....a nakoniec vždy položil tú jednú otázku: Prečo neprišla? Lukovi ho bolo ľúto. Bolo zaujímavé pozorovať, ako sú si tí dvaja podobní. Totiž, vždy ako sa vrátil z nemocnice stála na terase a vyčkávala ho. A potom sa ho nenápadne vypytovala, ako sa má Harry a aký je jeho stav.

Harrymu tiež nebolo všetko jedno. Pomaly sa približovali k farme a jemu sa potili ruky, ako keď bol na konkurze v X-faktore. Ako sa teraz k nej mal chovať? Veď ho ani raz neprišla pozrieť. Ani jeden jediný krát. Ani nič po nikom neodkázala. A to si už myslel, že aspoň priatelia z nich boli, keď už nič viac. Teda z jej strany. Harry sa pri nej začal cítiť inak. Bol na ňu naštvaný, nenávidel ju. Ale v nemocnici si uvedomil, že to tak nebolo. Priťahovalo ho na nej to, že bola k nemu odmeraná a hnusná. Nebola ako tie ostatné dievčatá vonku, ktoré sa mu vrhali okolo krku. Ona mu dala jasne najavo, že ho má na háku a to ho na nej vzrušovalo a priťahovalo. A vtedy, hore pri obrazoch. Cítil sa tak divne. Vnútro sa mu striaslo.Myslel si, že sa niečo medzi nimi zmenilo, ale mýlil sa. Pýtal sa Marka, či ho aspoň raz bola pozrieť za ten čas, čo bol v bezvedomí. Ale odpoveď bola: ,,Nie! Má príliš veľa roboty na farme, nemohla.´´ sprostá farma jej bola prednejšia ako on. Veď to kvôli nej sa nechal skoro zabiť tým koňom. A ona? Ani sa ne neho nespýtala, ani jeden jediný deň si nenašla čas na to, aby ho prišla pozrieť. Je to obyčajná sedláčka bez citov. Ľadová kráľovná.
A on blbec sa do nej buchol. Auto prichádzalo po príjazdovej ceste, zastalo. Karin vybehla z terasy k autu.....

3 komentáre:

  1. ooooo .. ááá .. kriste! ako si to mohla takto zakoničť?? !!!!! to nemôžeš.. prosím .. novu časť! ihned.. proséím .. :)
    dokonalé to je :) šup dalšiu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To si robis srandu??? Uzasne to je ale takto to ukoncit...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ďakujem babky, ste zlaté :) ...musím vás nejak predsa pošťuchovať :)

    OdpovedaťOdstrániť